4 Ierse bavettes
2 tl olijfolie
1 tl gemalen koriander
1 tl gerookte paprika
1 tl zout
1/2 tl gemalen peper
Cheddarsaus:
30 cl dikke room
2 el Ierse whisky
200 g gerookte Ierse cheddar, geraspt
1 tl zachte Dijon-mosterd
Peper van de molen
4 Ierse bavettes
2 tl olijfolie
1 tl gemalen koriander
1 tl gerookte paprika
1 tl zout
1/2 tl gemalen peper
Cheddarsaus:
30 cl dikke room
2 el Ierse whisky
200 g gerookte Ierse cheddar, geraspt
1 tl zachte Dijon-mosterd
Peper van de molen
4 Ierse bavettes
2 tl olijfolie
1 tl gemalen koriander
1 tl gerookte paprika
1 tl zout
1/2 tl gemalen peper
Cheddarsaus:
30 cl dikke room
2 el Ierse whisky
200 g gerookte Ierse cheddar, geraspt
1 tl zachte Dijon-mosterd
Peper van de molen
1. Doe de olijfolie, koriander, paprika, het zout en de peper in een kom en meng dit geheel. Bestrijk de bavettes. Laat minstens 2 uur marineren.
2. Haal de bavettes uit de koelkast. Verwarm de room in een kleine steelpan op laag vuur. Voeg de whisky toe en beetje bij beetje ook de cheddar, al roerend met een garde. Laat de kaas smelten onder voortdurend roeren tot de saus glad is. Voeg de mosterd en peper toe en breng, indien nodig, op smaak. Warm houden.
3. Verwarm de barbecue voor op hoge temperatuur. Leg de bavettes direct op de hete grill. Bak ongeveer 2 minuten aan elke kant voor een saignant cuisson. Dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten. Serveer met de cheddarsaus en gegrilde groenten.
1. Doe de olijfolie, koriander, paprika, het zout en de peper in een kom en meng dit geheel. Bestrijk de bavettes. Laat minstens 2 uur marineren.
2. Haal de bavettes uit de koelkast. Verwarm de room in een kleine steelpan op laag vuur. Voeg de whisky toe en beetje bij beetje ook de cheddar, al roerend met een garde. Laat de kaas smelten onder voortdurend roeren tot de saus glad is. Voeg de mosterd en peper toe en breng, indien nodig, op smaak. Warm houden.
3. Verwarm de barbecue voor op hoge temperatuur. Leg de bavettes direct op de hete grill. Bak ongeveer 2 minuten aan elke kant voor een saignant cuisson. Dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten. Serveer met de cheddarsaus en gegrilde groenten.
Congrats! You just saved a recipe. You can review all saved recipes by visiting your bookmarks
See my Bookmarks