400 g Ierse runderbavette
5 sjalotten
500 ml bruin bier
20 g boter
zwarte peper
fleur de sel
1 teentje knoflook
2 takjes verse tijm
10 krielaardappelen
400 g Ierse runderbavette
5 sjalotten
500 ml bruin bier
20 g boter
zwarte peper
fleur de sel
1 teentje knoflook
2 takjes verse tijm
10 krielaardappelen
400 g Ierse runderbavette
5 sjalotten
500 ml bruin bier
20 g boter
zwarte peper
fleur de sel
1 teentje knoflook
2 takjes verse tijm
10 krielaardappelen
1.Haal de bavette 2 uur op voorhand uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
2. Steek de barbecue aan en laat deze heet worden. Laat de fijngesneden sjalotten ondertussen fruiten in de bruisende boter en voeg de fijngehakte look toe.
3. Blus met het bier en laat inkoken tot een stroopachtige textuur.
4. Verpak de met tijm en fleur de sel bestrooide krielaardappelen in een papillot van aluminiumfolie en leg de pakketjes op de kolen.
5. Kruid de bavette en leg deze op de grill wanneer de kolen gloeiend heet zijn.
6. Gril 2 minuten aan elke kant. Keer telkens om na één minuut.
7. Laat het vlees 5 minuten rusten en snijd het dwars op de draad.
1.Haal de bavette 2 uur op voorhand uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
2. Steek de barbecue aan en laat deze heet worden. Laat de fijngesneden sjalotten ondertussen fruiten in de bruisende boter en voeg de fijngehakte look toe.
3. Blus met het bier en laat inkoken tot een stroopachtige textuur.
4. Verpak de met tijm en fleur de sel bestrooide krielaardappelen in een papillot van aluminiumfolie en leg de pakketjes op de kolen.
5. Kruid de bavette en leg deze op de grill wanneer de kolen gloeiend heet zijn.
6. Gril 2 minuten aan elke kant. Keer telkens om na één minuut.
7. Laat het vlees 5 minuten rusten en snijd het dwars op de draad.
Congrats! You just saved a recipe. You can review all saved recipes by visiting your bookmarks
See my Bookmarks